Vakantiekriebels van Bram en Melanie

De vakantiekriebels hebben velen alweer te pakken. In deze vlog vertellen Melanie en Bram dan ook over hoe zij reizen met hun 4×4 met daktent. Over lichte spullen, het wegdoen van overbodige balast en het kijken naar wat je echt nodig hebt.

Melanie en Bram trouwen in 2015 en zijn op weg naar huisje, boompje, beestje. Al snel merken zij niet gelukkig te worden van hun koophuis en alle spullen. Een tv-aflevering van Floortje en een ontmoeting met mindset-coach Michael Pilarczyk openen hun ogen. Plots is het helder wat zij echt willen met hun leven: reizen! Zij verkopen hun huis, bouwen een tiny house als thuishonk in Nederland en trekken er samen met hun hond Kay lustig op uit in hun 4×4 met daktent.

Met hun eigen leven willen zij anderen inspireren om ook op zoek te gaan naar maximaal leven. Daarom delen zij hun persoonlijke belevenissen graag met de wereld op hun webpagina Offroad Dog en hebben zij onlangs een gratis e-book gelanceerd. Exclusief voor Klein Wonen Magazine vertellen zij ieder kwartaal in een vlog over hun leventje op enkele vierkante meters. De ene keer vanuit hun tiny house, de andere keer vanuit de tent boven op het dak van hun terreinwagen

Het artikel is ook te lezen in Klein Wonen Magazine editie 4