Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open dag tiny house-dorp Klein Zuidbroek

11 februari 2023 | 14:00 - 16:00

Klein Zuidbroek is een dorpje met 10 permanent bewoonde tiny houses in Apeldoorn. Onze huizen zijn zo duurzaam mogelijk (veelal zelf) gebouwd. Wij als bewoners streven ernaar om zoveel mogelijk zelfvoorzienend te leven en een kleine ecologische voetafdruk achter te laten. We wekken onder andere stroom op door middel van zonnepanelen en vangen regenwater op. Op ons terrein hebben we een gezamenlijke moestuin en kas waar we elk jaar diverse groenten en fruit laten groeien. De komende jaren zullen wij voor het terrein, gelegen naast park Zuidbroek, zorgen en het tot een fijne, groene en sociale plek maken.

Ben je benieuwd hoe het is om tiny te wonen? Of ben je vorig jaar hier geweest en vind je het leuk om te zien hoe ons terrein zich verder heeft ontwikkeld? Dan nodigen we je graag uit om tijdens onze open dag op zaterdag 11 februari 2023 ons mooie terrein, onze moestuin en onze 10 huisjes te bewonderen.

Van 14:00 tot 16:00 uur staan we voor je klaar om je meer te vertellen over onze community en vragen te beantwoorden.

– Neem een eigen mok mee! Dan doen wij ons best je te verwelkomen tijdens deze wintereditie met een kop koffie, thee, chocomel of glühwein.
– Kom zoveel mogelijk met het OV of met de fiets in verband met beperkte parkeergelegenheid in de wijk.

Adres Klein Zuidbroek:
Rumbastraat 171
7323 RL Apeldoorn

Gegevens

Datum:
11 februari 2023
Tijd:
14:00 - 16:00

Organisator

Klein Zuidbroek
Bekijk de site van Organisator