Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open dag Tiny House community Kluit

29 april 2023 | 14:00 - 17:00

Vraag je je af hoe het is om in een duurzaam en minimalistisch huis te wonen? Onze gemeenschap bestaat uit een diverse groep mensen die ervoor hebben gekozen hun leefruimte te verkleinen en bewuster te leven. Op onze open dag op zaterdag 29 april 2023 krijg je de kans om tussen 14.00 en 17.00 uur elk van onze tiny houses te bezichtigen en zelf de slimme ontwerpoplossingen te zien die we hebben bedacht om het meeste uit onze compacte ruimtes te halen. Kom je ook?

Dit is het project ‘Tiny House Midden Delfland’, maar onze roepnaam is Kluit! Wij zijn een tiny house-gemeenschap waarin iedereen zijn eigen tiny droom kan verwezenlijken, waarbij respect voor de natuur en voor elkaar centraal staan. Onze gemeenschap biedt ruimte om het concept Tiny Living te ontdekken, te ontwikkelen en over te dragen.

Wij willen met Kluit bijdragen aan de ontwikkeling van Tiny Living en duurzaam wonen op zich. We delen onze kennis graag en organiseren onder andere open dagen. We zijn een open gemeenschap en willen actief deelnemen aan activiteiten in de buurt.

De pilot heeft een duur van vijf jaar, met een mogelijke verlenging tot tien jaar. De gemeente heeft een locatie aan de Woudselaan (Den Hoorn) aangewezen, waar de tiny houses staan. In totaal komen er negen huisjes. De pilot past perfect binnen de CitaSlow gedachte van gemeente Midden-Delfland.

Ons adres:

Woudselaan 12 A t/m J
2635 CH Den Hoorn

Gegevens

Datum:
29 april 2023
Tijd:
14:00 - 17:00
Site:
https://www.tinyhousemiddendelfland.nl/

Organisator

Tiny House Midden Delfland
Bekijk de site van Organisator