Binnen bij Karin

In een eerder artikel toonde Karin van Laatum al het heerlijke buitenleven van haar houten chalet, maar ook haar interieur mag er zijn. Dus gunnen we jullie ditmaal een kijkje binnen.

De geboren Rotterdamse ging op zoek naar een groen stekkie op de grens van Limburg en Brabant. ,,Ik heb gewoon de Grote Bosatlas gepakt en ben op de grens gaan kijken welke plaatsen er in het groen lagen en heb deze bij Funda ingetoetst. En toen kwam ik in Limburg uit. Het is een recreatiepark met 150 huisjes, waarvan er 24 permanent bewoond mogen worden. Dat is best bijzonder. Ik woon nu ruim een jaar in een huisje wat permanent bewoond mag worden en het is echt het mooiste huisje dat ik mij kan wensen. Ik heb 70 m2 woonruimte, dus superklein is het ook niet. Dat wilde ik ook niet, want ik wil wel graag een logé kunnen ontvangen. Ik wilde hier in Limburg echt een nieuwe start maken. Dat is zeker gelukt.

Schelpen en veel lichte kleuren

Karin geniet met volle teugen van haar nieuwe omgeving op het Limburgse platteland. Ze leeft eindelijk haar meisjesdroom. ,,In mijn interieur was ik altijd al veel met vakantiethema’s bezig, zoals schelpen en veel lichte kleuren”.

,,Ik vind het heerlijk dat mijn huisje zo lekker leeg is. Dat geeft rust in mij hoofd. Ontspullen was ook een van de dingen die ik graag wilde toen ik hier ging wonen”.

,,Ik vind mijn dimlampen heel erg mooi. Je kunt ze op warm licht zetten, maar ook op wit en helder licht. Superblij mee”.

,,Vanaf mijn bank bij de schuifpui kan ik heerlijk zien wat er allemaal in mijn bos gebeurt. Ik kijk amper nog tv, want er gebeurt altijd wel wat in mijn tuin”. Of het nu in haar tuin, op haar veranda of in haar woonkamer is, Karin vindt het heerlijk om de natuur om haar heen te hebben. ,,Ik ben dan ook zo blij dat ik hier mag wonen”.

Ik douche soms in de zon!

,,Door de dakramen heb ik veel licht binnen. Ik douche soms in de zon! De spiegel op het toilet is voorzien van schelpen, die mijn opa heeft gevonden in Portugal. het is het enige in huis dat ik zelf heb gemaakt”.

 
Het volledige artikel is te lezen vanaf pagina 17 in editie 6 van Klein Wonen Magazine