Inspirerende boeken over klein wonen

 

Enthousiaste tiny housers inspireren

Het eerste boek van de voorzitter van Stichting Tiny House Nederland, Tiny Houses, is inmiddels een klassieker in de tiny house-beweging en nu komt Monique van Orden met een nieuw boek over tiny houses in Nederland en België: Tiny Houses Living. Het staat opnieuw boordevol inspiratie aan de hand van enthousiaste verhalen van bouwers en bewoners. Als je dit boek leest bekruipt je zonder twijfel het gevoel: dat wil ik ook! De verhalen en foto’s geven een goed beeld van wat er momenteel in de Lage Landen gebeurt op het gebied van tiny houses.

Het boek is in november 2020 verschenen en Klein Wonen Magazine heeft alvast een preview mogen publiceren in editie 10.

Klik hier om te bestellen

Tiny Houses Living, minder huis, meer leven
Monique van Orden
Kosmos Uitgevers
9789021577821
€25,00

Surfershuisjes toonbeeld van eigen levensstijl

 

Surfers houden een eigen manier van leven op na en dat geldt ook voor hun onderkomens. Sommigen zijn tevreden met een geïmproviseerd huisje aan het strand, anderen genieten van een penthouse-appartement in een grote kuststad. In Surf Shacks Volume 2 worden de huizen van surfers over de hele wereld belicht. Van Californië tot Japan en van Sri Lanka tot Australië. Voor de liefhebbers van klein wonen is Surf Shacks Volume 2 op het eerste gezicht misschien een beetje een vreemde eend in deze boekenrubriek, want het is lang niet allemaal tiny wat dit boek laat zien. Toch zijn alle huizen bijzonder inspirerend om anders en op je eigen manier te gaan leven. En zelfs de grotere onderkomens bieden mooie voorbeelden van woonoplossingen, die ook toegepast kunnen worden in kleinere ruimtes.

Om je een idee te geven van de sfeer van dit Engelstalige boek mocht Klein Wonen Magazine alvast een preview publiceren in editie 10. Veel kijkplezier!

Klik hier om te bestellen

Surf Shacks Volume 2
The new wave of coastal living
Matt Titone
Die Gestalten Verlag
9783899558579
€35,99