Bouw je eigen Tiny House

Je ziet ze steeds vaker: Tiny Houses. Kleine, volwaardige woningen van minder dan 50 vierkante meter, mooi en slim ontworpen en vaak duurzaam gebouwd. Wonen in een Tiny House is een levensstijl; voor mensen die willen ‘ontspullen’, een kleinere ecologische voetafdruk willen achterlaten en bewust kleiner willen wonen.

Bouw je eigen Tiny House helpt je met het bouwen van een eigen Tiny House. Alle technische uitgangspunten, de regelgeving die in Nederland een rol speelt rondom Tiny Housing, de constructie en de persoonlijke keuzes zoals materialen, afmetingen en andere praktische overwegingen komen aan de orde. Daarnaast wordt er ook ingegaan op de psychologie van zelfbouw – want tijdens de bouw zul je voor flink wat verrassingen komen te staan!

Dit boek is de gids die je goed voorbereidt op het avontuur en waar je tijdens de bouw altijd op terug kunt vallen. Pak je hamer en ga bouwen!

Jan-Willem van der Male en Noortje Veerman, oprichters van Tiny House Academy, zetten in Bouw je eigen Tiny House de regels omtrent de bouw van een Tiny House op een rijtje en nemen je stap-voor-stap mee door het bouwproces. Van planning tot budgettering en van materiaalkeuze tot de waterleidingen en de elektra.

Het boek is te bestellen via onze webshop