Bouw je eigen WikiHouse in Almere

Op zoek naar een duurzame kleine woning en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan is het unieke zelfbouwproject WikiHouse De Stripmaker in Almere Buiten iets voor jou! Zelf je huis ontwerpen én ook letterlijk zelf bouwen onder begeleiding van professionals. In fase 1 is nog één kavel beschikbaar van 89,5 m2, geschikt voor een tussenwoning van maximaal 52,8 m2 go. Kosten € 161.000 v.o.n. all-in (grond en woning).

Zelf ontwerpen én bouwen

WikiHouse is een betaalbaar, duurzaam en digitaal geproduceerd houtskelet bouwpakket waarmee je zelf je huis kunt ontwerpen en bouwen. Voor dit project is er een speciale ‘WikiHouse-toolbox’ ontwikkeld, waarmee je zelf je woning kunt samenstellen. De toolbox bestaat uit verschillende bouwelementen waarmee je het casco van je woning zelf kunt vormgeven. De toolbox biedt veel keuzevrijheid en houdt het ontwerp betaalbaar.

Is je digitale woningontwerp klaar? In de Makerspace in Almere freest een computergestuurde zaag houten plaatmateriaal tot handzame onderdelen, die gezamenlijk het bouwpakket vormen voor het casco van jouw woning. Aansluitingen en verbindingen zijn zo eenvoudig mogelijk ontworpen. Je kunt casco zelf of met behulp van vrienden in elkaar zetten als een grote puzzel!

Professionele begeleiding

Zelf je huis ontwerpen en bouwen is een intensief proces waarin veel besluiten moeten worden genomen. In dit project krijg je daarom uitgebreide begeleiding. Er staat een zelfbouwbegeleider, architect en een bouwteam voor je klaar om je te ondersteunen en adviseren.

Kijk voor meer informatie op www.wikihousedestripmaker.nl