De Tiny House Podcast van Manon Verijdt

Welkom! In de Tiny House Podcast neemt Manon Verijdt, jou mee in de wereld van Tiny Houses. Interviews, kennis en up-to-date informatie zal allemaal voorbij komen. We kijken naar de voordelen en nadelen van een Tiny House, maar ook naar andere perspectieven op het Tiny House leven. Wat hebben huidige bewoners ons te vertellen? En natuurlijk, hoe kun jij een Tiny Lifestyle toepassen als je die Tiny House droom nog niet waar hebt kunnen maken?

Als medeoprichter en eigenaar van het Klein Wonen Magazine heeft Ronald Lammers al heel wat verschillende kleine woningen mogen bezoeken, bekijken en fotograferen. Hoe is het magazine tot stand gekomen, wat vindt Ronald zelf eigenlijk het leukste aan zijn magazine en hoe denkt hij over klein wonen in Nederland? In deze aflevering hoor je het allemaal.

Klik op onderstaande afbeelding om de nieuwste podcast, die sinds 1 januari 2021 online staat, te beluisteren.

Wat drijft mensen om te wonen en te leven op een klein oppervlak? Wat kunnen we leren van de mensen die het nu allemaal nét een tikkeltje anders doen dan de rest? Is het mogelijk om deze visie over Nederland te verspreiden en wat worden dan de grootschalige positieve gevolgen hiervan?

Manon Verijdt, ondernemer met 2 bedrijven en Tiny House consultant interviewt in haar Podcast de andersdenkenden van Nederland om op deze vragen antwoorden te vinden.

Manon Verijdt
www.manonverijdt.com