Denk eens aan een opklapbaar bed!

Steeds meer mensen moeten efficiënter met hun woonruimte om gaan. Vaak zien wij nog dat er gekozen wordt voor het vertrouwde vaste bed in de ruimte. Dit bed wordt alleen gebruikt tijdens de nachtrust, maar zal overdag zeer veel ruimte afpakken van de leefomgeving. Denk daarom ook eens aan een opklapbaar bed!

Easy Living heeft daarom voor iedereen die woonruimte wil besparen, een slaapbank of bedkast op maat. Mooi vormgegeven, kwalitatief hoogstaand en vooral ruimtebesparend! Een slaapbank of bedkast geeft de mogelijkheid om de ruimte efficiënt in te delen. Doordat deze zeer gemakkelijk in en uit te klappen zijn is een slaapbank of bedkast zeer gebruiksvriendelijk.

De slaapbank heeft bij sommigen nog een negatief imago. Het zou niet lekker slapen of het zou niet fijn zitten. De collectie van Easy Living bewijst dat dit vooroordeel onterecht is, want deze telt ruim 50 verschillende slaapbanken van hoge kwaliteit. Een groot deel van de collectie is geschikt om iedere nacht op te slapen. Het bedsysteem, soort matras en de bediening zijn bepalend voor de geschiktheid van een slaapbank als permanent bed óf logeerbed.

Een bedkast of opklapbed is eigenlijk precies wat het woord al zegt: een bed dat je kunt opklappen in een kast. Met behulp van de gasveren kost het nauwelijks kracht om de bedkast in of uit te klappen!
Bij de bedkasten is er veel mogelijk qua keuze in matrassen, zodat je altijd een matras hebt dat past bij jouw wensen. Voor de keuze van een matras voor de bedkast is vooral de maximale dikte die gekozen mag worden en het soort matrasvulling van belang.

Bij de meeste bedkasten kan het beddengoed mee worden opgeklapt. In de bedkasten zitten altijd bevestigingsbanden die het matras en het eventuele beddengoed op hun plaats houden bij het in- en uitklappen. Sommige modellen hebben zelfs een slimme oplossing voor de hoofdkussens. Bedkasten zijn ook uit te breiden met kastenmodules of zelfs te combineren met een tafel, bureau of bank.

Easy Living is de speciaalzaak op het gebied van slaapbanken en bedkasten. De medewerkers beschikken over jarenlange ervaring in het adviseren en informeren over de mogelijkheden op het gebied van slaapbanken en bedkasten. Door de uitgebreide keuze kunnen zij je alle systemen laten zien. Op deze manier kun je zelf de verschillen zien en voelen en voor jou de juiste slaapbank óf bedkast kiezen die past bij jouw wensen.

Voor meer informatie: www.slaapbanken.nl