Ecosave actief bezig met waterbesparing

Naast droog- en composttoiletten die 100% water besparen, zoals van Separett en Clivus Multrum, die we toepassen in Tiny houses, maar ook gewone woningen en vakantiehuisjes, hebben we ook Hemelwateropvang en Afvalwaterzuivering.

De kleinste afvalwaterzuivering van ECOSAVE

Hemelwater opvang doen we, zodat je al het regenwater kunt opvangen, zuiveren en gebruiken in huis of bedrijf. Tot nu toe kon je het prima gebruiken voor de tuin, wasmachine of het toilet. Nu, hebben we iets bijzonders ontwikkeld, namelijk een extra zuivering stap, zodat het absoluut DRINKWATER is. Veilig om te gebruiken uit de kraan, onder douche of in de keuken ! Kristalhelder, schoon en absoluut 100% veilig DRINKWATER uit regenwater.In 1 pomp push, zonder extra elektriciteit, zonder UV, wordt het hemelwater direct door 5 filters (!) gezuiverd tot drinkwater kwaliteit. Klaar voor gebruik en een heel betaalbaar product geworden, in ca. 2 jaar al terug verdiend ! Met deze innovatie zijn we ontzettend blij.

Huishoudelijk ‘grijs’ afvalwater van badkamer, keuken en wasmachine vangen we helemaal op en zuiveren dit in de kleinste zuivering die er momenteel op de markt is ! Nog geen m3 groot. In 3 trappen wordt het water gezuiverd van vetten en zepen, biologisch gefilterd en belucht en tot slot gaat het nog door een nabezinker. Hier komt water uit dat al erg gezuiverd is, maar het kan nog een laatste extra stap krijgen met een klein zand/plant filter van een paar m2.Maar ook hier zit Ecosave niet stil en we zijn blijven werken aan optimalisatie, dat is nu gelukt. In onze laatste fase voegen we nu een microfilter toe, zodat de laatste, zwevende stofjes er nog uit gehaald worden. We halen momenteel in de tests, zwemwater kwaliteit, dat is prachtig, schoon afvalwater >90%. Een revolutie in afvalwater wereld, niet alleen de kleinste, mobiele, afvalwaterzuivering maar ook met de hoogste zuivering resultaten !


De kleinste afvalwaterzuivering van ECOSAVE

En zo is de kringloop van Ecosave rond. Leef comfortabel en prettig en gebruik zo min mogelijk drinkwater met onze waterbesparende producten, gebruik hemelwater waar het kan en tot slot geef het terug aan de natuur op een schone en verantwoorde manier.

Kijk op onze website Ecosave.com voor al onze producten en filmpjes die ook op ons YouTube kanaal ECOSAVE zijn te vinden. Abonneer je (GRATIS) en blijf op de hoogte van al onze vernieuwingen.”

Daniel Vandy: ,,Ecosave is sinds 1991 al bezig met water- en energiebesparing”

Zondag 6 oktober om 17:00 uur komen we op televisie: RTLZ Programma: Next Level
Herhalingen: dinsdag 8 oktober 12:30 uur – donderdag 10 oktober 15:30 uur

Producten van Ecosave zijn ook te koop via onze SHOP