Reislustig tiny house Finny nu in gratis prentenboek

Klein Wonen Magazine en tekenaar/blogger Marcel van Mierlo hebben in nauwe samenwerking de avonturen van het tiny house Finny Thow en zijn vriend Bob Spacious uitgebracht in een mooi digitaal boek. Finny en Bob Ontdekken Europa is nu gratis te downloaden via onze webshop. Een heerlijk wegdroomboek voor jong en oud!

Finny en Bob Ontdekken Europa

Marcel van Mierlo blogt op zijn website LEVENinTuinen.nl regelmatig over kleine bouwsels in allerlei stijlen. Als vaste gastschrijver van Klein Wonen Magazine schrijft hij ieder kwartaal een artikel over kleine huisjes. Zijn passie voor tekenen laat hij zien door zijn verhalen te voorzien van een eigen illustratie, zoals hij ook deed in zijn boekjes Slim Ruimtegebruik 1 & 2. In deze coronatijden zonder reizen liet tekenaar Marcel zich inspireren om een mobiel tiny house op vakantie te laten gaan door Europa en er korte verhalen bij te fantaseren. Zo ontdekten Finny en Bob op LEVEN in Tuinen mooie pareltjes in Frankrijk, Oostenrijk, Slovenië, Montenegro, Griekenland, Italië en Spanje en vermaakte het reislustige kleine huisje zich kostelijk met onder meer jeu-de-boules, het dansen van de Lambada, drinken van biertjes en lokale versnaperingen, varen met extra hard opgeblazen bandjes en zonnen op het strand.

De teksten van Marcel zijn vermakelijk en voor de reisliefhebber ook nog eens informatief, maar het zijn vooral zijn tekeningen die jong en oud heerlijk mee op vakantie nemen. Om deze vrolijke prenten beter tot hun recht te laten komen hebben Tiny Publisher, uitgever van Klein Wonen Magazine, en Marcel de avonturen van het tiny house Finny en zijn vriend Bob fraai vormgegeven in een digitaal boek met de titel Finny en Bob Ontdekken Europa.

Het boek is als Ebook gratis te downloaden via onze webshop in de categorie boeken. Veel lees- en reisplezier!