Slakken uit je (moes)tuin weren

Of je nou een tuin of moestuin hebt, in het voorjaar komen de eerste weer tevoorschijn: slakken. Zelfs de weg naar het balkon weten ze soms te vinden. Als moestuinierder is de slak toch wel mijn grootste ‘vijand’. Ik heb dan ook al aardig wat methodes uitgeprobeerd om die glibberige vrienden de toegang tot mijn moestuin te ontzeggen. De meest effectieve deel ik met je in editie 5 van Klein Wonen Magazine.

Winactie

Heb jij veel last van slakken? Dan heb ik goed nieuws. Ik mag namens Ecostyle een bakje met aaltjes ter waarde van 29,50 euro weggeven. Wat moet je doen? Stuur voor 5 augustus 2019 een mailtje naar info@moesmeisje.nl met als onderwerp ‘Winactie aaltjes’. De winnaar krijgt uiterlijk 15 augustus 2019 een persoonlijk bericht via de mail.

Veel moestuinplezier!

Kim Nelissen