Tiny house Finny op reis

Reizen is uit den boze tijdens de huidige coronacrisis, maar niet voor Finny, het uit de tekenpen van onze vaste Klein Wonen Magazine-gastschrijver Marcel van Mierlo ontsproten tiny house. Op zijn eigen website Leven in Tuinen laat hij Finny Thow en zijn vriend Bob Spacious rondtrekkend door Europa allerlei avonturen beleven. Een leuk verzetje in deze reisloze tijd.

Finny en Bob zijn vermakelijk en ook nog informatief

Finny is een reislustig klein huisje. Met zijn vriend Bob Spacious gaat hij op zoek naar de pareltjes van Europa, omschrijft Marcel zijn feuilleton. Deze rare tijd heeft me ge├»nspireerd om m’n tekenwerk te combineren met een verzonnen verhaaltje over een rijdend huisje op wielen. Waarom? Gewoon omdat het kan en het leuk is.

Inmiddels heeft hij 5 afleveringen gepubliceerd. Hierin spelen Finny en Bob jeu de boules in de zonovergoten Provence, slenteren ze door het prachtige Wenen, nemen ze een duik in het meer van Bled, genieten zij op een dorpsfeest van een liveoptreden van operazanger Marotti en luieren aan de waterkant van Scutari in Montenegro. En nu gaan ze op weg naar Athene.

De door Marcel opgeschreven avonturen van Finny en Bob zijn vermakelijk en ook nog informatief en zijn fraaie tekeningen nemen je even lekker mee op reis. Volg de belevenissen van het reislustige tiny house en zijn vriend op Leven in Tuinen.

Marcel van Mierlo is bouwkundig ingenieur met een passie voor kleine gebouwen. Op zijn website Leven in Tuinen blogt hij regelmatig over kleine bouwsels, die je zo in je achtertuin zou kunnen zetten. Hij is schrijver van de boeken Slim Ruimtegebruik 1 & 2 met tal van kleine gebouwtjes, voorzien van zelf getekende illustraties. Voor Klein Wonen Magazine schrijft hij ieder kwartaal een thematisch artikel over kleine huisjes. Uiteraard met een tekening van eigen hand.